Jen tak zkouším jak se vlastně takový blog dělá =D

K Zamyšlení

5. 8. 2012 16:12
Rubrika: K zamyšlení

Při čtení článku o globálním oteplování, které jsem si četl na internetu, jsem si všiml jedné věci. 

Nalezneme spoustu článku které tvrdí, že se Země otepluje, že se mění klima a nalezneme spoustu článků, které tvrdí že tomu tak není, že je vše v pořádku. Je to rozhodně zajímavé téma, ale co mě zajímá je, co je Pravda? Ale ono zjistit to, není vůbec jednoduché.

A tak si říkám, jestli se to týká jenom globálního oteplování. V době, která tvrdí že každý má pravdu je docela těžké zjistit co pravda doopravdy je. A tak si říkám, proč tomu tak je, proč je ve všem a všude takový zmatek? Takový chaos?

Myslím si, že když člověk nezná pravdu, neví co se doopravdy děje, je bezmocný, nemá šanci reagovat. A tak stojí jako dítě, které se ztratilo na pousti a čeká, až ho někdo najde, nebo čeká na určitý záchytný bod, který ho zachrání. Je téměř bezmocné, hrozí dokonce, že ho někdo unese, nebo mu ublíží. Kdo by něco takového chtěl? Je tu skutečně někdo, kdo by chtěl člověku něco takového udělat? A proč vlastně? 

Možná se pletu a celý tento článek je k ničemu, ale vím pouze o jediné bytosti která by něco takového chtěla a tou je ďábel. 

Tento článek píšu jen pro zamyšlení. Nakonec tohoto článku chci ovšem napsat taky něco, alespoň pro mě, nadějného.

Ježíš je Cesta Pravda a Život. On je Světlo světe a lži v Něm není. Proto věřím, že jedině On je jediný, kdo nám dokáže pomoct. A my podle mě vážně potřebujeme pomoct, jinak to nebude trvat moc dlouho a možná skutečně skončí život na této Zemi ane proto, že někdo nedodělal kalendář na kamenné desce, ale proto, že se zničíme my "sami". 

Zobrazeno 1844×

Komentáře

lettuce

Čau Filipe,když si to tak čtu,vzpomněla sem si,jak sem si o globálním oteplování povídala s jedním hodně vzdělaným človekem, a on tvrdí že je to fakt uplná blbost a celkově o tom znečištění,ekologických projektoch atd. že je to všecko enom kvuli tomu,aby si ti výš postavení lidi na nás vydělali peníze...tak já nevim,co si o tom myslíš ty?Je to všecko vymyšlená blbost,nebo sa mám dál snažit žít ekologicky?díky;-)Jarča Miklasová

Filiposo

To já právě nevím a myslím, že to nemůžu ani zjistit, pokud nevystuduju nějaký obor, který by byl právě na tohle zaměřený. Ale myslím si, že chovat se ekologicky je úplně normální a běžná věc (nebo by alespoň měla být).

Zobrazit 16 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková